Computer op maat

Zijn de kant-en-klare computers van onze webwinkel niet wat u zoekt?

Wij kunnen computers volledig samenstellen en assembleren naar uw wens! Een medewerker zal met u op zoek gaan naar de beste oplossing in uw situatie. Daarvoor gebruiken we niet alleen de prijs als maatstaaf, maar ook de kwaliteit en snelheid.

Bent u geïnteresseerd in een computer op maat? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om in contact met ons te komen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Heeft u zelf onderdelen uitgekozen en wilt u de computer graag dat wij de computer voor u assembleren? Ook dit is mogelijk!

Computer op maat

Voordelen computer op maat:

Een computer bestaat uit verschillende onderdelen. Deze onderdelen worden geassembleerd in een behuizing om vervolgens als complete computer te functioneren. Echter zijn er veel kosten te besparen door de onderdelen individueel te bestellen en vervolgens zelf de pc te assembleren. Dit kunnen wij voor u doen. Dat scheelt u kosten en bovendien profiteert u dan ook van onderstaande voordelen.

Heeft u ooit een computer opengemaakt om deze stofvrij te maken? Waarschijnlijk niet. Toch is het goed om een computer af en toe schoon te maken. Onder onderhoud verstaan wij: de ventilatoren stofvrij maken en optioneel de ‘koelpasta’ vervangen. Dit onderhoud is preventief om oververhitting van de computer te voorkomen. 

Mocht het toch zo zijn dat er een onderdeel van uw computer kapot gaat, dan zit hier in de meeste gevallen 2 jaar garantie op. Is de garantietermijn voorbij? Dan hoeft u geen nieuwe computer aan te schaffen maar kunnen wij, voor u, het betreffende onderdeel vervangen. Dat scheelt ook nog een een hoop kosten!

Zou u graag na verloop van tijd over wat meer opslag willen beschikken of iets anders aanpassen aan de computer? Geen probleem! Het fijne van een computer op maat is dat alles, altijd aan te passen is. Dit is dan ook waarom de levensduur van een computer op maat vaak veel langer is dan de levensduur van een kant-en-klare computer.